Eka postaus!

Päätin asettaa blogini ensimmäisen postauksen kuvaksi kliseisen sitaatin, jonka alkuperä on niinkin hieno kuin ensimmäinen tulos googlen kuvahaulla. Sitaatti kuitenkin pitää paikkansa ja voinkin sanoa, että täällä Belgiassa vaihdossa oleminen on ollut elämäni parasta aikaa!

Kuitenkin koska koko ajan sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, halusin aloittaa blogin, jotta muistot pysyisivät myöhemminkin hyvin mielessä. Tarkoitukseni oli aloittaa tämä jo hyvissä ajoin ennen vaihtoa, mutta koska asiat tuppaavat minulla usein siirtyä hamaan tulevaisuuteen, aloitan blogini nyt kuukauden vaihdossa olon jälkeen. Onneksi kalenteria on tullut täytettyä ahkerasti, niin voin helposti palata alkuvaiheen tunnelmiin ja tapahtumiin. Näin blogin kautta voi sitten kotiväkikin seurailla, mitä mulle (meille) täällä kuuluu! Facebook ei ehkä ole paras paikka pitkille päivityksille ja lukuisille kuville..

Siispä jos olet syystä tai toisesta löytänyt itsesi lukemasta blogiani: tervetuloa ja toivottavasti nautit! En koe olevani mitenkään erityisen hyvä kirjoittaja ja tekstit tulevat syntymään usein tajunnanvirtana. Puutteita koetan sitten korvata kuvilla (vaikka tästä ensimmäisestä ei niitä vielä löydykään)! Kirjoitustahti tulee olemaan säännöllisen epäsäännöllinen; kaikki aika kun tuntuu kummallisesti katoavan johonkin.

Uudet postaukset hyppäävät aina tämän päivityksen alle, mutta jos haluat lukea vanhempia päivityksiä etkä jaksa skrollata alas asti, löydät kaikki postaukset sivupalkista kuukausikohtaisten kansioiden alta 🙂 Vanhimmat päivitykset ovat alimpana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s